Midden-Oosten

Published Nov 26, 21
9 min read

Vakantiehuis

Wil jij graag bij werken? En wil jij er alles aan doen om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Reageer dan op een van onze vacatures! Vakantie is de mooiste tijd van het jaar en wij doen er dan ook alles aan om onze reizigers een onvergetelijke reis te bezorgen.

Kaart topografie landen Midden-Oosten: Kaart landen Midden-Oosten, West-AziëDe mooiste natuur van Noord-Afrika vind je in Marokko


Onze organisatie bestaat uit drie reismerken: Middenoostenreizen. com, een gespecialiseerde touroperator voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, Srilankarondreis. com, een gespecialiseerde touroperator voor Sri Lanka en de Indische Oceaan, en Official Traveling Business, een reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen en incentives. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij klantbeleving & -tevredenheid centraal staat.

Noord-Afrika is meer dan alleen woestijn, het is ook een gebied vol eeuwenoude steden en Egyptische oudheden. De natuur in Noord-Afrika is erg scuba divers. Je vindt emergency room uiteraard woestijnen, maar ook groene sanctuaries, diepe kloven en prachtige stranden. Bezoek de piramides in Egypte en laat je betoveren door de schatten van Toetanchamon, maak een safari door de Sahara en ga op pad satisfied kamelen of verblijf in Marrakesh en geniet van het uitzicht over het atlasgebergte.

Vakantiepark

Het Midden-Oosten bestaat uit verschillende soorten landen en een aantal zijn erg interessant voor toeristen en reizigers. Zo is Jordani al jaren een populair land om te bezoeken, denk aan de verborgen stad Petra. Ook het prachtige en mystieke Oman wordt door veel reizigers ontdekt als vakantiebestemming, en terecht. Het land heeft veel te bieden: prachtige oases met wadi's, sfeervolle dorpjes uit het sprookje van 1000 en 1 nacht, prachtige zandkastelen en forten, hoge rode zandduinen in de Wahiba Woestijn, indrukwekkende bergen en natuurlijk de ongerepte zeekust waar schildpadden hun eieren leggen.

Dubai is misschien op dit minute wel de meest populaire bestemming van het Midden-Oosten. De indrukwekkende gebouwen moet je natuurlijk een keer gezien hebben. Ook een cruise vanuit Dubai is een echte aanrader, met als n van de hoogtepunten een bezoek aan het eiland Sir Bani Yas. Sir Bani Yas kun je ook bezoeken voor een paar dagen met verblijf in een prachtige cottage straight op het strand gelegen.

000 loslopende dieren waaronder Arabische oryx, gazellen en giraffen, hyena's en cheeta's. Gasten kunnen onder begeleiding van deskundige gidsen een 4-WD natuur- en wildlife rit door het park maken in speciaal daarvoor gemaakte voertuigen. Suggesties voor Midden-oosten & Noord-Afrika De voorgestelde reizen op mijn web site zijn vooral bedoeld als suggesties en zijn slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Vakantie Naar Turkije

Ook als je weet wat je wilt; ik blijf fulfilled je meedenken om de perfecte reis samen te stellen - Dubai vakantie.

Rondreis Midden-Oosten en Noord-Afrika   Uniek met Sawadee5x veilig en mooi op vakantie in het Midden-Oosten


Op de reisboekenafdeling van Zwerfkei kunt u naar hartelust de hele wereld ronddolen tussen duizenden reisgidsen en wegenkaarten en uzelf voorbereiden op uw volgende avontuurlijke reis of vakantie. Daarnaast hebben wij in onze outdoorwinkel in Woerden een ruim assortiment landkaarten, wegenkaarten, wandelkaarten, fietskaarten, reisgidsen, wandelgidsen, fietsgidsen en nog veel meer.

Expert in het organiseren van reizen naar het Midden-Oosten, Noord Oost Afrika, de Kaukasus en Centraal-Azi. Bodrum.

Vakantie Noord-afrika

door apr 14, 2020 Klantreacties, Midden Oosten en AfrikaAlso een paar foto's van onze mooie vakantie!!!! We hebben het extremely naar ons zin hier! Alle accomodaties zijn extremely! Nog een paar dagen genieten dit mooie land. Groetjes, Marfan en Bert! door apr 7, 2020 Klantreacties, Midden Oosten en AfrikaWe wilden weer eens op bezoek bij onze nicht in Pretoria, maar je maakt zo 'n reis niet voor alleen maar een bezoekje.

Wij zagen bij '3 op reis' een ...

Vakantie Noord Afrika

Rookwalmen, waterdragers en met henna fulfilled handen (Curacao). Ik ben op Djemaa el Fna in Rotterdam, een erg

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Kairouan is het religieuze centrum van Tunesi. Ooit was Kairouan zelfs n van de heiligste plaatsen in de moslimwereld. Het Arabische karakter van de stad is sterk behouden gebleven. De krijtwitte grafstenen steken scherp af tegen de crmekleurige verdedigingsmuur rondom de oude stad van Kairouan. Het kerkhofje is bescheiden. Achter de subtiele kantelen rijst de massieve toren van de Grote Moskee van Sidi-Uqba op.

Vakantie Huisjes

Noord afrikaChokrane Dank U in Arabisch Midden - Oosten Noord - Afrika Woordwolk Stock Illustratie - Illustration of woord, vakantie: 207338599


Zeven pelgrimstochten naar Kairouan staan gelijk aan de voor ieder moslim verplichtte religieuze tocht naar Mekka, de Hajj. Voor Tunesische moslims die geen geld hebben voor een dure reis naar Mekka is Kairouan dus een alternatief.

Kairouan is een prachtige plek om je onder te dompelen in de Arabische cultuur. De Fransen lieten de heilige stad tijdens hun overheersing van Tunesi grotendeels ongemoeid om de Tunesirs niet te veel tegen de haren in te strijken. Het is dus net alsof Kairouan de koloniale periode heeft weten te ontduiken.

000 inwoners werd in het jaar 670 gesticht door generaal Sidi Uqba Ibn Nafi van de uit het Midden-Oosten oprukkende Arabieren. Hij koos strategisch voor een plek wat verder van zee om aanvallen van de vijandige Berber nomaden uit de kustregio te omzeilen. Bovendien was de omgeving van Kairouan een plek satisfied relatief veel begroeiing en daardoor ook voldoende wild om te kunnen eten.

Goedkope Vakantie Midden Oosten

De Grote Moskee van Sidi-Uqba In haar eerste eeuwen groeide Kairouan snel. De Grote Moskee fulfilled een oppervlakte van 9000 vierkante meter verrees al rond het jaar 690 en is daarmee de oudste moskee van Noord-Afrika.

Niet in de laatste plaats doordat de Universiteit van Kairouan werd gesticht. De universiteit vervulde in Noord-Afrika een rol vergelijkbaar satisfied die van Parijs in de Europese middeleeuwen. Van heinde en verre kwamen studenten naar de stad om te leren over de Koran. Nog altijd is de Universiteit van Kairouan een zeer belangrijk centrum van Koranstudie.

Maar net als bij die mythische havenstad kwam emergency room een einde aan de voorspoed van Kairouan. De stad kwam de klap nooit meer te boven, al herrees zij fysiek wel weer uit haar as in de dertiende eeuw.

Vakantie Discounter

Toch opereert zij in de toeristische schaduw van de Tunesische kust en in de religieuze luwte van Mekka en Medina. Voor jou als reiziger is dit alleen maar fijn. Kun je in alle corrosion de wondere wereld van de islam en de Arabieren ontdekken. Wat is er te doen in Kairouan? De negende-eeuwse Grande Mosqe is verrassend mooi met zijn grote tuinen die een heel deel van de medina omvatten.

Maak je boos bij het treurige Bir Barouta, waar geblinddoekte kamelen de hele dag rondjes moeten lopen en water drinken, puur en alleen omdat iemand ooit heeft bedacht dat zij in verbinding satisfied Mekka zouden staan. De betegelde Zaouia Sidi Sahab staat ook wel bekend als de kappersmoskee, omdat hij als mausoleum dient van een vriend van Mohammed die altijd drie haren van de baard van de profeet bij zich droeg.

Lees ook: Wereldwijs Hoeveel landen telt Afrika? Lijst fulfilled landen + aantal inwoners Leading 3 veilige landen in Afrika Malawi In het zuidoosten van Afrika ligt Malawi. Het is n van de veiligste landen in Afrika satisfied zo 'n 13 miljoen inwoners. Malawi wordt omringd door Zambia, Tanzania en Mozambique en is de ideale plek voor een zeer relaxte en ontspannen vakantie.

Vakantiepark

Het wordt gezien als een van de mooiste meren ter wereld. Een boottocht over het kabbelende water is dan ook een outright aanrader. Rondom het meer vind je groene heuvelachtige gebieden. Natuurlijk kan je ook terecht in verschillende nationale parken. Reis bijvoorbeeld eens af naar Nyika National forest en ga op zoek naar de magische Huge Five.

Cocktailtje in de hand, een brandend zonnetje aan de blauwe hemel en een schitterende omgeving waaraan je je kan vergapen. Malawi laat je zien hoe rustig, veilig en onbekommerd Afrika kan zijn!

Slecht 1,3 miljoen inwoners telt dit eiland. Geen Afrikaanse mayhem hier of overrompelende drukte maar rustgevende stranden en een bijzondere onderwaterwereld. Duiken kan je hier als geen ander en mocht het je ding zijn de golfbanen op dit eiland zijn werelds. Mauritius kent een paar eilanden, zoals het gelijknamige Mauritius, Rodrigues, de Agalega-eilanden en de Cargados Carajos.

Veilige Vakantie Midden Oosten

De hoofdstad is Port Louis, een verwijzing naar de Franse koning Lodewijk XV. In Mauritius ben je helemaal op je plek als je voor een ontspannen vakantie komt satisfied waanzinnige vergezichten over het eindeloze water van de Indische Oceaan. Mauritius Een veilig eiland 1800 km van het vasteland Namibi Namibi is misschien wel de grote onbekende in deze leading 3 met veiligste landen in Afrika.

Namibi blijft ver weg van alle onrust en biedt reizigers al jaren een prachtplek om rond te reizen n bij te komen. Bezoek eens de duizenden zeehonden bij Cape Cross of laat je bedwelmen door de verlaten landschappen bij Damaraland. Ook het Kaokoveld in het noordwesten is een prachtig natuurgebied dat Afrika in al haar schoonheid toont.

En zo heeft Namibi wel meer verrassingen in petto voor de avontuurlijke wereldreiziger. Tijd om te ontdekken welke dat zijn! Namibi een veilig en ongekend fotogeniek land Wereldkaart kopen?

Vakantie Noord Afrika

Top 3 gevaarlijke landen in Afrika Centraal Afrikaanse Republiek In het midden van het gigantische continent ligt de Centraal Afrikaanse Republiek. Als je ergens niet wilt zijn momenteel, is het in dit land dat grenst aan Tsjaad, Soedan, Zuid-Soedan, Congo-Kinshasa, Congo-Brazzaville en Kameroen. In de Republiek heerst al jaren een ogenschijnlijk onoplosbaar conflict dat door de vele etnische en religieuze groeperingen kid op het bot wordt uitgevochten.

Het geweld dat hier gebruikt wordt is gewoonweg gruwelijk te noemen. De bevolking wordt geteisterd door gewapende milities en extreem gewelddadige rebellen. Honderdduizenden vluchtelingen zoeken dan ook dagelijks een uitweg in dit getraumatiseerde land. Zelfs noodhulp komt niet in de Centraal Afrikaanse Republiek, aldus het Parool eerder dit jaar. Hier wil je alleen maar naar toe als je denkt hulp te kunnen bieden via een van de vele mensenrechtenorganisaties, ook al lijkt zelfs het bieden van hulp anno 2021 een onmogelijke opgave.

Het land staat al jaren lang hoog in de lijst met gevaarlijkste landen in Afrika. Niet alleen woedt hier continu oorlog en dreigen vele Jihadisten satisfied geweld en terreur, ook de levensgevaarlijke ebola-ziekte is hier aanwezig. Mali ligt ten zuiden van de Sahara in het noorden van Afrika en is n van de armste landen ter wereld.

VakantieparkEr zijn hier wel degelijk Nederlanders aanwezig, alleen zijn die hier niet om te genieten van een welverdiende vakantie. De burgeroorlog, het terrorisme, de erbarmelijke omstandigheden, de vele vluchtelingen en het gevaar van besmetting met ebola zijn n voor n redenen om dit land over te slaan bij het zoeken naar een geschikte reisbestemming.

De armoede en de vele rebellengroeperingen zorgen hier elke dag weer voor ondenkbaar trieste situaties. Iedereen kent inmiddels de beelden van duizenden en duizenden mensen die het land proberen te ontvluchten. Somali ligt in de Hoorn van Afrika aan de oostkant van Afrika en grenst aan Djibouti, Ethiopi en Kenia.

Navigation

Home

Latest Posts

Luxe Huisje Huren Nederland

Published May 16, 22
6 min read

Korte Stedentrip Europa

Published Dec 31, 21
5 min read

Stedentrip Europa Vliegtuig

Published Dec 26, 21
10 min read